Notícies

S’activa la Plataforma Decidim Barcelona futur.

A partir del dilluns 7 de setembre comença el debat online sobre migració a través de laPlataforma Decidim Barcelona futur per dur a terme el debat sobre els reptes, oportunitats i propostes entorn a la immigració a Barcelona.

El debat estarà organitzat d’aquesta manera: 

FASE1 : del 7 al 18 de setembre: obert perquè hi participeu vosaltres com a consell directiu i gent rellevant d’entitats i associacions relacionades amb temes de migració.
FASE2 : del 21 de setembre al 9 d’octubre:  obert també als membres associats de Barcelona futur i a la ciutadania en general.
FASE3 : del 12 al 30 d’octubre: el consell directiu feu les prioritzacions de les propostes per treure’n conclusions.
FASE 4: novembre: informe final per part de IL3-UBpresentació de l’informe i procés de discussió per elaborar l’informe final.
Compartim amb vosaltres un breu tutorial per saber com funciona la plataforma de participació, per tal que ens feu arribar les vostres propostes a l’entorn del debat.
Esperem les vostres aportacions per enriquir el debat i fer la vostra contribució perquè la Barcelona que volem l’hem de construir conjuntament.

Digues la teva

Totes les propostes Un comentari

  • Joan Centelles ha dit:

    Crear més zona naturalitzada a costa d’edificis de la zona central de l’eixample o de vies amples com Aragó i passeig de Gràcia per a arribar a la mitjana europea d’espais verds de 9 m2/hab