Actualitat

Les relacions generacionals a Barcelona

Més d’una cinquena part de la població de Barcelona té més de 65 anys, el 40% de les persones més grans de 85 anys de la ciutat viuen soles i la soledat té un impacte en la salut i la qualitat de vida de les persones grans. Quins programes i serveis assistencials s’han de portar a terme per a la millora del benestar i la qualitat de vida d’aquestes persones? Com es pot millorar la convivència entre les diferents generacions i detectar les necessitats de cadascuna d’aquestes per facilitar-los el dia a dia? Quines expectatives de futur té el jovent barceloní? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals voldrem donar resposta amb els actes programats durant el mes de març entorn a la Ciutat Intergeneracional.

La primera taula rodona se celebrarà el 24 de març al Palau Macaya. Comptarà amb la participació de Clara Costas, coordinadora del projecte Radars de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Carné, president de la FATEC; Anna Gris, coordinadora de desenvolupament social de la delegació de Barcelona dels Amics de la Gent Gran; Juan Jesús Domingo, CEO de Mémora; i Lluís Aranda, cap del programa de Gent Gran de la Fundació la Caixa.

Començarà a les 19h a la Sala Macaya.

Us hi podeu inscriure gratuïtament aquí: https://barcelonafutur.cat/esdeveniments/les-relacions-generacionals-a-barcelona/

Facebook
Twitter
LinkedIn