Actualitat

La multireincidència delictiva, un dels problemes de la seguretat a Barcelona

Un dels principals problemes de seguretat a Barcelona és la multireincidència. Així va quedar palès a la taula rodona que Barcelona Futur va celebrar el passat divendres 24 de febrer. Per tal d’evitar aquesta forma delictiva, Rafa Tello, intendent dels Mossos d’Esquadra a Ciutat Vella, va explicar que “per això s´ha optat per la presència policial uniformada i de paisà. D’aquesta manera donem una sensació d´intranquil·litat al reincident i li fem saber que, encara que no ens vegi, estem per tot arreu”.

Per la seva part, Jordi Bordas, gerent de l’Eix Comercial del Raval, va reclamar més patrullatge a peu i va emfatitzar que hi ha col·lectius que tenen més risc de patir violència al barri: “les dones, els col·lectius més vulnerables i LGTBI són al focus i pateixen més agressions. A més, en els darrers temps hi ha molta més rotació de delictes i gent que els comet”. En aquest mateix sentit, Fermín Villar, president Associació Amics de la Rambla, va afirmar que qui fa les ofertes laborals per regularitzar persones és el comerç i les empreses “és molt pervers que els que vulguin treballar no tinguin accés àgil, i la llei els vegi i tracti per igual a aquells que venen a delinquir”.

Podeu veure la taula rodona sencera aquí: https://www.youtube.com/watch?v=QZvyh18JmXw

El proper acte de Barcelona Futur, també amb la seguretat en el centre del focus, serà el divendres 4 de març al matí, a Casa SEAT.

Facebook
Twitter
LinkedIn