Actualitat

El model esportiu de Barcelona, a debat

El model esportiu de Barcelona, a debat

El binomi esport i Barcelona és inseparable. Ciutat olímpica de referència, ha tingut relació amb l’esport al llarg de la seva història. Quines són les necessitats de l’esport per recuperar la capitalitat esportiva de Barcelona? Quin model esportiu té i ha de tenir la ciutat en la promoció i el foment de l’esport, les seves infraestructures esportives, la projecció internacional i una correcte promoció dels hàbits saludables?

Aquest mes de setembre, el focus de Barcelona Futur estarà en l’esport a la capital catalana. Farem un diagnòstic sobre la situació actual, debatrem i farem propostes de consens per la ciutat en el debat que es farà el pròxim dimecres 21 de setembre a les 19h. al Palau Macaya de Barcelona.

Comptarem amb la participació de Marta Carranza, excomissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, exregidora d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Ibern, exgerent de l’Institut d’Esports de Barcelona i exsecretari general de l’Esport i Rafel Niubó, gestor esportiu i exsecretari general de l’Esport.

L’acte està obert al públic, i té la col·laboració d’Agbar, Fiatc, Saba i Mémora. Durada: 1 h. Inscripcions gratuïtes amb reserva d’aforament (limitat): hola@barcelonafutur.cat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Please select listing to show.