Actualitat

El Consell Directiu de Barcelona Futur fa la primera reunió del 2022

El Consell Directiu de Barcelona Futur s’ha reunit aquest dijous per retre compte al tancament econòmic i l’informe d’activitats del 2021 i posar sobre la taula el pla d’activitats i pressupost per aquest 2022.
 
A la reunió, el Consell Directiu ha traçat les línies d’actuació de l’associació al llarg d’aquest 2022 amb la determinació d’organitzar una sèrie d’actes per tal de generar propostes de millora per a la ciutat en diferents temàtiques. Així, la seguretat, la cultura, el tercer sector, l’activitat econòmica, la mobilitat i l’esport, entre d’altres, seran les temàtiques amb les quals l’associació posarà èmfasi per tal d’extreure conclusions que es recopilaran en un document marc que es presentarà a final d’any.
 
Durant el mes de febrer es donarà el tret de sortida a les xerrades amb la temàtica de la seguretat com a tema principal. I és que la ciutadania de Barcelona considera, amb 20,8 punts, que el problema més greu que té la ciutat en aquests moments és la inseguretat. Segons la segona onada 2021 del baròmetre que elabora l’Ajuntament, aquesta percepció ha augmentat en més de 6 punts en el segon semestre de l’any 2021. En les pròximes setmanes es farà públic el calendari d’actes del mes de febrer.
 
A la reunió, que s’ha portat a terme telemàticament, hi ha assistit el president, Gerard Esteva; el vicepresident, Gabriel Jené; i la tresorera, Aintzane Arbide. També ha comptat amb l’assistència de Josep Sánchez Llibre, Sor Lucía Caram, Isona Passola, Francina Alsina, Miquel Martí, Josep Mateu i Javier Pacheco. A més, s’hi han afegit Ferran Piqué i Alejandro de Müller que, si l’assemblea ho aprova, entraran a formar part del Consell Directiu de l’associació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Please select listing to show.