Actualitat

Barcelona futur arrenca de nou!

Després de l’aturada mundial per la pandèmia del coronavirus, Barcelona Futur torna a reemprendre l’activitat. Ho farà posant al centre les persones i és per això que engega motors des d’on ho vam deixar el mes de març, amb el debat que hi havia previst sobre MIGRACIÓ.
Ens estrenarem amb una conversa que anomenem “trobada improbable” entre Òscar Camps, fundador i director de Proactiva Open Arms, i el Dr. Bonaventura Clotet, professor i investigador i director d’IrsiCaixa. Es tractarà d’una conversa sobre com ha afectat la COVID-19 amb els fluxes migratoris i la mobilitat de les persones arreu del planeta.


Més endavant, a partir del mes de setembre, és quan es posarà en marxa el debat a través de la Plataforma Decidim. A través d’aquesta eina virtual, es compartiran diferents propostes per generar debat i opinió sobre la migració. Tothom qui vulgui es podrà registrar i estarà convidat a participar-hi, aportant coneixement i debat a les idees que es plantegin per poder arribar a propostes de consens per avançar.


Barcelona Futur és una entitat sense ànim de lucre, constituïda l’any 2018 impulsada per la societat civil i formada per adhesions personals de líders d’entitats de diferents àmbits com la cultura, la salut, la comunicació, la restauració i el turisme, el comerç, l’empresa i el treball, I + D, la seguretat i la judicatura, entre altres.


Des de l’associació, es planteja la realització d’una sèrie de debats oberts entorn de les principals preocupacions de la ciutat, amb la finalitat de buscar propostes transversals que puguin ser aplicables per entitats i administracions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Please select listing to show.