Migració

Francina Alsina “Per construir una ciutat acollidora, justa i cohesionada socialment cal que tots els agents implicats treballin en xarxa.”

Encarem l’última setmana per poder fer aportacions al debat sobre Migració que teniu a la plataforma Decidim Barcelona de Institut de Formació Continua IL3. (Plataforma de Participació)

Podeu inspirar-vos en algunes de les propostes que ha fet Francina Alsina, membre del consell directiu de Barcelona Futur i persona referent i compromesa en la lluita incansable per la justícia social de totes les persones, vinguin d’on vinguin i siguin d’on siguin.

1. Per construir una ciutat acollidora, justa i cohesionada socialment cal que tots els agents implicats treballin en xarxa per donar una millor resposta a les necessitats de les persones nouvingudes.

2. La col·laboració entre els recursos públics, privats i socials és cabdal per assegurar una bona acollida, l’acompanyament i la inclusió de les persones nouvingudes.

3. Barcelona ha de ser una ciutat acollidora i de refugi per a tothom. Per aconseguir-ho, cal una major coordinació de totes i cadascuna de les Administracions en polítiques d’acollida i un augment dels recursos econòmics.

Fer propostes ens ajudarà a fer una millor reflexió sobre el paper de la nostra ciutat davant dels fets migratoris per esdevenir una ciutat realment puntera i capdavantera.

Animeu-vos a participar-hi! Comença el compte enrere.

PARTICIPA ARA AL DEBAT!

Us esperem a tots i totes amb les vostres aportacions!

Documents
Proposa!

Pròximament, es plantejaran temes a tractar relacionats amb l’emprenedoria a la ciutat de Barcelona. Si tens alguna proposta, et convidem a dir la teva, a continuació:

    He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat d'aquesta web.
    Vull subscriure'm al butlletí per seguir rebent informació.