Actualitat

Els reptes de l’educació a Barcelona

Barcelona ha sigut una ciutat compromesa amb la transformació educativa. Una educació orientada vers la igualtat d’oportunitats, híbrida amb els àmbits de la cultura i la ciència, i vinculada a una xarxa d’institucions i actors del territori, per afrontar els problemes compartits i promoure la interacció entre les diverses educacions que conflueixen a la ciutat.

Però s’adequa l’oferta formativa a la demanda actual del mercat laboral? Hi ha les polítiques necessàries per combatre la desigualtat social en l’accés a l’educació? Ajuda el sistema actual a la conciliació familiar?

Buscarem la resposta a aquestes i altres preguntes a la taula rodona que celebrarem dijous 26 de maig a les 19h. al Palau Macaya amb la participació de: Meritxell Ruiz, secretària general de l’Escola Cristiana de Catalunya; Ismael Palacín, director de la Fundació Bofill; Iolanda Segura, portaveu de l’USTEC; Enric Canet, director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants i; Jordi Fibla, gerent Associació de llars d’infants de Catalunya.

Feu la vostra inscripció gratuïtament aquí: https://barcelonafutur.cat/esdeveniments/els-reptes-de-leducacio-a-barcelona/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Please select listing to show.